Снимка на водопроводчик

Монтаж на тоалетно казанче

Тоалетното казане е важна част от санитарния възел на всяка една тоалетна. То може да бъде монтирано върху тоалетната или закачено за стената. Когато тоалетното казанче се монтира върху тоалетната чиния сеизползва монтажна група от два болта с необходимите уплатенения, toaletno-kazanche-vikuslugiза да може добре да се закрепи за самата тоалетна. Монтира се също така и гумено уплатенение мецду тоалетната и казанчето, тя не позволява изтичането на вода извън тоалетната чиния. Когато тоалетното казанче е за стенен монтаж, тогава се използват комплект дюбели за монтаж за стена.
При този вид казанчета присъединяването към тоалетна чинии става по два начина: мека връзка или пластмасова ъглова тръба, която е в комплекта на всяко едно закупено казанче. Захранването на казанчето с вода от ВиК инсталацията става най-често посредствам мека връзка. Ние препоръчваме да се монтира спирателен кран на Вик тръбата за чиста вода, преди меката връзка. Така в случай на повреда или ремонт на казанчето бързо и лесно може да се спре водата само на казанчето докато тече ремонта му, без да се спира водата на цялото жилище.

       Ако не може да се справите сами с монатажа на тоалетното казанче ние предлагаме цялата гама от ВиК монтажи за София. Може бързо и качествено да монтираме вашето казанче и да спестим вашето време и усилие.

 

Монтираме всички видове тоалетни казанчета:

- Обикновено казанче

- Пластмасово казанче

- Керамично казанче

- Стенно казанче

- Казанче за вграждане

- Моноблок

 

Извършваме смяна и ремонт на тоалетно казанче на ниски цени.

За връзка с наш водопроводчик 0883 66 66 80