Снимка на водопроводчик

Смяна на спирателен кран

Смяна на спирателен кран от опитен водопроводчик за София.

Ако имате спирателен кран, който е за смяна не се колебайте да ни потърсите, ние сме с дългогодишен опит във ВиК Услугите. Нашите водопроводчици могат да  сменят вашият счупен, течащ или недобре затварящ кран.

Извършваме аварийни ВиК Услуги в София.
Кога един кран е за смяна?
- когато се появи корозия (ръжда) върху самият кран или на тръбите около него.

- когато спирателния кран не затваря напълно притока на вода.

- когато спирателният кран капе или тече.

- когато са налице предпоставки за теч от спирателния кран.

 

Съвет: Винаги наблюдавайте състоянието на вашите спирателни кранове. Не отлагайте във времето смяната на капещият или корозирал кран. Ако забележите някаква неизправност с вашият кран, винаги може да ни се доверите за неговата смяна или монтаж. Незвисимо какъв е вашият кран ние можем да го сменим бързо и качествено.

Нашата практика показва, че най-уязвими са крановете от така нареченият материал цам, които са изработени от цинк, алуминий и мед. За съжаление те са много разпространени по магазините, поради ниската си цена. Нашият съвет е да избягвате покупката на тези кранове. Надежният и добър кран е изработен от месинг или метал, и при правилен монтаж този вид кран може да се експлоатира дълго.

 Извършваме смяна на полипропиленов кран, месингов кран, сферичен кран, кеклов кран, шибърен кран, прав кран, ъглов кран, спирателен кран на радиатор.

 

Работим денонощно при възникнали ВиК аварии
и реагираме бързо 0883 66 66 80